Personal Boxing

Heb jij net dat extra duwtje in de rug nodig om je doelstellingen te behalen? Of wil je je bestaande training naar een hoger plan tillen? Dan is Personal Boxing zeker iets voor jou!

Met Personal Boxing wordt er gewerkt aan je bokstechniek, kracht en conditie, coördinatie, uithoudingsvermogen en vooral een gezond lichaam. Personal Boxing leidt naar een sneller en hogere trainingsresultaat. We maken onder andere gebruik van de pads waar we vooral het reactievermogen triggeren.  Padstraining kan ook uitstekend dienen als een aanvullend onderdeel van je trainingsprogramma. Voor (toekomstige) wedstrijdboksers, spreekt deze training voor zich en geldt het als een goede voorbereiding op een wedstrijd. Met behulp van een trainer die je persoonlijk begeleidt en motiveert wordt er samen bekeken hoe jouw doelstellingen het beste bereikt kunnen worden.

Personal Boxing is de oplossing voor iedereen die  één op één wil werken aan zijn of haar boksvaardigheden. Personal Boxing is ook uitermate geschikt voor diegene die wil afvallen of een gespierder/ atletischer lichaam wil krijgen. Daarnaast bieden wij dit ook aan in combinatie met looptrainingen ter voorbereiding van bijvoorbeeld een loopevenement. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Het trainingsprogramma wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor je aan de slag kunt vindt er een intake plaats en stellen we samen met jou een persoonlijke trainingsplan op. Om de paar weken zal er een evaluatiemoment plaatsvinden waar aan de hand van de uitkomst van verschillende testen (zoals en vetmeting) het resultaat wordt besproken. Vervolgens wordt er en een nieuw trainingsprogramma opgesteld voordat de nieuwe periode weer in gaat.

Dus wil jij dat lang gedroomde resultaat behalen en lukt het niet om dit zelf te realiseren? Vanaf  € 50,- per les kunnen we starten met het realiseren van jouw doel.

Reacties gesloten