Kids Boxing

Onder begeleiding van een van onze NBB gecertificeerde bokstrainers leren we de kinderen spelenderwijs de bokstechnische en -tactische beginselen aan.

Kids Boxing bij The B-Force richt zich naast het aanleren van de bokstechniek en tactiek ook op de weerbaarheid. De kinderen leren o.a. bewust worden van hun eigen kracht en daarmee omgaan op een verantwoordelijke manier. Daarnaast wordt de aangeleerde techniek een aantal keer per jaar getoetst in het landelijke graduatie examen bij The B-Force (zoals dat ook bij judo en karate gebeurt).

De lessen zijn zo ingericht dat verschillende spelvormen zich afwisselen met het boksen. Het doel van spelvorm is er vooral om de aandacht bij te houden maar kan bijvoorbeeld ook gericht zijn op het conditionele vlak of het omgaan met winst en verlies.

Trainingstijden:
Maandag: 18:00 – 19:00 uur

Woensdag: 18:00 – 19:00 uur

4 Comments

 1. Is het mogelijk dat mijn dochter van 12 jaar een keer een proefles komt volgen? En is het voor kinderen en volwassenen strikt gescheiden of zou ze ook samen met haar vader of moeder op boksles kunnen?

  • Hallo Inge,

   Jouw dochter is van harte welkom om mee te doen bij kidsboxing omdat haar leeftijd nog te jong is om met volwassenen mee te doen. Met kidsboxing wordt de groep ook tijdens de les verdeeld in 2 groepen zodat er niet teveel niveau verschil is. Bij de volwassenen zou ze eventueel vanaf 14 jaar kunnen.
   Met vriendelijke groet,
   Team B-force

 2. Vanaf welke leeftijd kunnen meisjes zich opgeven voor kids boxing ?
  Mvg saskia

  • Beste Saskia,

   Op dit moment hebben we kinderen vanaf 4 jaar zowel een meisje als 3 jongens.
   Ze kan altijd een proefles meedoen om te ervaren of het wat voor haar is.
   Met vriendelijke groet,
   Team B-Force

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *