Kickboxing voor Jeugd en 18+

Op veler verzoek zijn we 10 oktober gestart met het aanbieden van kickbokslessen. Hier kunnen B-Force leden van de Jeugdgroep en de 18+ groep aan deelnemen, maar als je nog geen lid bent ben je van harte welkom. De eerste les is een proefles en voor een goede boksbasis mag je ook meedoen met de bokslessen. De kickbokslessen zijn op maandag 20:00 -21:00 uur en op zaterdag 10:15- 11:15 uur.

Start buitentrainingen B-Forced outside

Afgelopen week zijn we op 11 april begonnen met de buitentrainingen voor alle groepen. We hebben nieuwe groepen moeten maken vanwege de opgelegde leeftijdscategorieën en de contributie is ook aangepast. Om de groepen klein te houden is er een aanmeldapp waar leden zich wekelijks voor in kunnen schrijven. Neem hiervoor contact op met 1 van de trainers.

Vakantie en afsluitfeest.

Beste leden,

Op zaterdag 23 juli sluiten wij het seizoen af met de fittest en om 20:00 nodigen wij jullie uit voor een hapje en een drankje en een…..
LIP SYNC BATTLE!

Geef je zo gauw mogelijk op met een act als groep of solo en dan zorgen wij voor de prijzen. Beide categorieën vallen in de prijzen.
Om deze avond mogelijk te maken vragen we een eigen bijdrage van 5 euro per persoon.

Vakantie Groepstrainingen

Alle groepen 26 juli tm 18 augustus.

Boxyoga 18 juli tm 8 augustus.

De bokszaktrainingen/ personal boxing worden afgestemd met de desbetreffende trainer.

foto van The B-Force Boxing.

Dinsdag 25 augustus starten de bokslessen!

Beste boksers,

Op dinsdag 25 augustus is de eerste bokstraining na de vakantiesluiting. We kijken er naar uit om je weer te zien.

Tijdens deze vakantiesluiting hebben wij ons goed kunnen voorbereiden op aankomend boksjaar. Belangrijke verandering voor komend seizoen is dat voortaan alle trainingen gegeven worden aan de Molenstraat-Centrum 1 (dus niet meer in de gymzaal).

Wat kun je verwachten tijdens de training?
– Op dinsdag en donderdag is een boksspecifieke training (techniek, bokszak en pads).
– De zaterdag is gericht op conditie- en kracht, houd er wel rekening mee dat deze training ook (deels) buiten kan plaatsvinden. Dus neem zowel je buiten- en binnenschoenen mee.

Overzicht Trainingstijden. Let op! Alle trainingen zijn aan de Molenstraat-Centrum 1!

Dinsdag:
19.00 – 20.00 uur         Damesboksen
20.15 – 21.30 uur          Gemengd boksen

Donderdag:
19.00 – 20.00 uur         Damesboksen
20.15 – 21.30 uur          Gemengd boksen
Zaterdag*:
9.00 – 10.00 uur            Conditie- en krachttraining
*m.u.v. de volgende data: 12 september – 10 oktober – 14 november – 12 december – 16 januari – 13 februari – 12 maart – 16 april – 14 mei

Met sportieve groet,

The B-Force

Harrie Buitenhuis
Sammy Jahouhi
Melanie Noordijk

Personal Boxing van The B-Force

Heb jij net dat extra duwtje in de rug nodig om je doelstellingen te behalen? Of wil je je bestaande training naar een hoger plan tillen? Dan is Personal Boxing zeker iets voor jou!

Met Personal Boxing wordt er gewerkt aan je bokstechniek, kracht en conditie, coördinatie, uithoudingsvermogen en vooral een gezond lichaam. Personal Boxing leidt naar een sneller en hogere trainingsresultaat. Met behulp van een trainer die je persoonlijk begeleidt en motiveert wordt er samen bekeken hoe jouw doelstellingen het beste bereikt kunnen worden.

Personal Boxing is de oplossing voor iedereen die  één op één wil werken aan zijn of haar boksvaardigheden. Personal Boxing is ook uitermate geschikt voor diegene die wil afvallen of een gespierder/ atletischer lichaam wil krijgen. Daarnaast bieden wij dit ook aan in combinatie met looptrainingen ter voorbereiding van bijvoorbeeld een loopevenement. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Het trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Voor je aan de slag kunt vindt er een intake plaats en stellen we samen met jou een persoonlijke trainingsplan op. Om de paar weken zal er een evaluatiemoment plaatsvinden waar aan de hand van de uitkomst van verschillende testen (zoals en vetmeting) het resultaat wordt besproken. Vervolgens wordt er en een nieuw trainingsprogramma opgesteld voordat de nieuwe periode weer in gaat.

Dus wil jij dat lang gedroomde resultaat behalen en lukt het niet om dit zelf te realiseren? Vanaf  € 35,- per les kunnen we starten met het realiseren van jouw doel.