The B-Force  Float like a butterfly, sting like a bee.
 

Over The B-Force

The B-Force, opgericht door o.a. Harrie Buitenhuis en Sammy Jahouhi, is een boksvereniging voor beginnende en gevorderde boksers, zowel voor mannen als vrouwen.

Met The B-Force streven we naar meer diversiteit in de sport. Zo leent het boksen zich als geen andere sport om een uitstekende conditie op te bouwen en snel aan kracht en lichaamsvorm te winnen.

The B-Force staat voor kwaliteit en is aangesloten bij de  Nederlandse Boksbond. Ons team bestaat uit boksinstructeurs die reeds in het bezit zijn van een diploma of in opleiding zijn bij de Nederlandse Boksbond. Als vereniging hebben wij sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Bij onze boksclub houdt iedereen rekening met elkaar en dat maakt het mogelijk dat het boksen op diverse niveaus beoefend kan worden. Wil je meer uitdaging en spanning dan is het ook mogelijk om wedstrijden te boksen.

U bent van harte welkom om een gratis proefles te volgen.


TEAM

The B-Force team bestaat uit trainer/coaches en boksinstructeurs die reeds in het bezit zijn van een diploma (Trainer/ Coach KSS3, Assistent Trainer KSS2) of in opleiding zijn bij o.a. de Nederlandse Boksbond:

Trainer/coach Harrie Buitenhuis

Trainer/coach Sammy Jahouhi

Trainer/coach Kirtan Kalloe

 Assistent trainer Volcan Pala

Kids instructeur Nina Burgers

Kids instructeur Wendy Buitenhuis
Vertrouwenscontactpersoon Carmen Ineza

carmen_ineza@hotmail.com