The B-Force  Float like a butterfly, sting like a bee.
 

Bokszak workout


Naast onze reguliere bokslessen ook de volgende losse bokstrainingen; de bokszaktraining , padstraining en personal boxing. Deze trainingen kan je naast de groepslessen, los of ter aanvulling van een andere sport doen.

De bokszaktraining is een  intensieve conditionele workout op de bokszak. Het is een combinatie van kracht, snelheid, conditie en techniek. Nadat de basistechnieken onder de knie zijn, volgt er vanzelf een fit en gezond lichaam (voor jong en oud) ! Boksen vraagt het uiterste van je lichaam en geest. Het vergt veel uithoudingsvermogen, kracht, snelheid en coördinatie. Het blijft elke training weer een uitdaging om er alles uit te halen en je technieken te verbeteren.


De Bokszak workout is een 30 minuten durende training waarbij gebruikt gemaakt wordt van de bokszak. Deze training is vooral geschikt en een effectieve manier om onder begeleiding aan je conditie te werken. Deze begeleiding is van essentieel belang om blessures te voorkomen, maar ook om de intensiteit op niveau te houden. Met deze training ontwikkel je fysieke kracht, snelheid, explosieve kracht en vooral uithoudingsvermogen. Ook als je gewicht wil verliezen is het een goede manier om in een korte tijd veel calorieën te verliezen.

Deze training wordt gegeven in kleine groepen van maximaal 10 personen. De kosten bedragen € 10,- per training. Vanaf 2 personen is het ook mogelijk. Wil je deelnemen aan de bokszak workout neem dan contact met ons op of stuur een mail naar info@thebforce.nl.