The B-Force  Float like a butterfly, sting like a bee.
 

Veilig  sportklimaat

Steeds meer mensen beoefenen “ the noble art of self defence”. Binnen de B-Force heerst een open en ontspannen sfeer. De trainers zijn gediplomeerd of gecertificeerd en dragen bij aan een veilig sportklimaat. Onze vrijwilligers dienen een VOG aan te vragen of een VOT te ondertekenen.

Toch kan het binnen elke vereniging voorkomen dat er wel eens zaken voorvallen die minder prettig zijn.

Een veilig en positief sportklimaat bepalend is voor de sfeer, de prestaties maar ook de uitstraling van de boksvereniging in het algemeen. Een sociaal veilig sportklimaat is alleen mogelijk wanneer er aandacht wordt besteedt aan preventie maar ook aan maatregelen binnen de vereniging. Een van maatregelen die the B-force heeft getroffen is het aanstellen van een vertrouwenscontactpersoon.  De vertrouwenscontactpersoon  heeft hier een specifieke scholing voor gevolgd die door het NOC NSF Centrum Veilige  Sport Nederland  wordt aangeboden.

De vertrouwenscontactpersoon is te benaderen voor vragen over of het melden van  (een vermoeden van)  grensoverschrijdend gedrag. Hieronder vallen alle sporters (ouders) en begeleiders (trainers/ coaches of vrijwilligers)  van de boksvereniging.

U kunt per mail contact opnemen met Carmen Ineza

Mail: carmen_ineza@hotmail.com